Sudija od Mesuta Oezila tražio autogram

Nogometne bizarnosti

Sudija od Mesuta Oezila tražio autogram

Edmir Škorić

Arsenal i PSG odigrali su danas u Singapuru prijateljski meč, a Topnici su slavili s 5:1.

Kapiten Arsenala u ovom meču bio je Mesut Oezil, a Nijemac je s akpitenskom trakom postigao vodeći pogodak i kasnije kazao da je jako sretan i ponosan što mu je pripala velika čast.

U tunelu prije početka utakmice Oezilu je sudija zatražio autogram, a takve stvari zaista su rijetkost u nogometu.

Da ovaj neobični meč bude upotpunjen potrudile su se sudije koje su umjesto novčića pred početak meča bacale kreditnu karticu, kada se odlučivalo kome će pripasti koja strana i ko će prvi krenuti s centra.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

mesut10
Sjajan meč je danas odigrao Ozil, nadam se da ce tako nastaviti i u ligi i time pokazati njemačkim nacistima i rasistima ko je i sta je... Iako je to već svima njima odavno poznato, toliko im je toga donjeo u reprezentaciji, al ne vrijedi, krv se ne može promjeniti...
14 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi