Sudije pomogle Realu, Ramosa to ne dodiruje: Kapiten Reala žestoko odbrusio kritičarima

Zabio iz slobodnjaka

Sudije pomogle Realu, Ramosa to ne dodiruje: Kapiten Reala žestoko odbrusio kritičarima

A. Čaušević

Real Madrid je ostao na prvom mjestu La Lige nakon što je pobijedio Mallorcu sa sigurnih 2:0. Jedan od strijelaca za Kraljeve bio je i Sergio Ramos. 

I ovaj susret obilježila je sudijska naklonost Realu. Kod prvog gola kada je pogodio Vinicius Dani Carvajal je napravio očigledan prekršaj, ali sudije se nisu oglasile.

Pitanje pobjednika riješio je Sergio Ramos koji je u drugom poluvremenu majstorski zabio iz slobodnjaka. Poslije utakmice je imao šta da kaže kritičarima.

"Normalna je buka koja se stvara, to je zato što smo prvi. Prije se nije toliko pričalu. Mislim da sudije ne donose nikakve odluke unaprijed. Izgleda kao da moramo zahvaliti sudijama što smo prvi. Neka ljudi ne zamišljaju stvari", kazao je Ramos te poručio:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Samo će biti jedna 'koronavirus' La liga i odlučni smo da je osvojimo."

Izabranici Zinedinea Zidanea neće imati puno vremena za predah. Mrtva trka sa Barcelonom nastavlja se već tri dana gostovanjem Espanyolu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maestro
To je svakodnevnica oni bez sudija ne bi imali ni upola trofeja
0 3
kokoalo
A. Čaušević na aparatima
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi