51

Komentari (51)

Mehaga
Hahaha,pa sta ce Barcelona drugo nego kmecat,a sto nemaju kvalitete real je kriv,pa.imali su 2 utakmice s realom,nisu ni bod zasluzili,al sudija je nategao barci bod,nije mi jasno samo sto se zale..
cccccc
Real je napenalio protivnike ove sezone. Barcelona ove sezone dala 15 golova više od Reala, ulaze u 16-erac više nego oni i opet im se ne sudi ni približno penala kao Realu. Realu sve sviraju, a Barci ništa. Također, Barcelona je ove sezone čak 6 puta igrala sa igračem manje. Samo 4 kluba su dobila ove sezone više crvenih od Barce, a Barcini protivnici su dobili tek 3. Onaj bivši sudija je i sam rekao neki dan da 90% sudija navija za Real.
ArminA
slinsnizl
Druze Real ima 2 penala vise od Barcelone ne 200 zato ne seri
Mirsad1705
Ljudi su 1000% u pravu, ne 12. već 1. igrač. Čim su počeli penal za Real Toliko su ih dobili da upišu bodove da uopšte nije čudno da im se na svakoj utakmici svira barem jeda penal, bilo bi čudno da sudije ne sviraju nijedan penal, bar na jednoj tekmi.
Vuk13
Baš nek je se VAR uveo tek sad smo najjači klub kad nas sudije više ne mogu krast...samo Barsi smeta VAR ne može im se stimat vise
cccccc
Real prije VARa osvojio 3 LP zaredom, a sada će nakon uvođenja VARa ispasti već u osminifinala, a prošle sezone su ispali već u četvrtfinalu. To najbolje govori da Real ne bi osvojio nijednu ligu prvaka da je bio VAR. Također, i u Primeri im je se uvijek štimalo mnogo više nego Barceloni.
cccccc
Barcelona je katalonski klub i nikad neće imati veću protekciju sudaca nego klub koji dolazi iz glavnog grada - madrida. I sam Xavi je govorio kako njihove uspjehe više cijene u svijetu nego u španiji. A i najbolja stvar je što je uveden VAR jer se sada najbolje može vidjeti kome su sudije naklonjene. Sve se vidi ove sezone kada se za real krade i unatoč VARu
Vuk13
Meni je najviše žao kad su barsu pokrali protiv Chelseaja,i u još par navrata,samo neka VAR-a nek se vidi da su nas godinama krali i opet smo 3 zaredom uzeli LP...i dodje do zasićenja druže moj,opet vam je sljedeće sezone plakat jer ce"klempo" u vitrine Madrida
muha
Trebali su ga iznijeti napolje i tamo mu ukazivati pomoc a utakmica da se nastavi. E tad bi bilo belaja.
Maestro
Na ovom portalu čitam članak o Neymaru izgleda da je ovde bitno samo ko koga keeebeči a ne sport
Dzafa97
Realove uspjehe barselona moze samo sanjati..Jedan klub je kraljevski i to je to.Sta vi ku rtoni hocete,da se svira barsi penal a ne mogu uc u kazneni.
cccccc
Barcelona je ove sezone dala 15 golova više od Reala, ulaze u 16-erac više nego oni i opet im se ne sudi ni približno penala kao Realu. Realu sve sviraju, a Barci ništa. Također, Barcelona je ove sezone čak 6 puta igrala sa igračem manje. Samo 4 kluba su dobila ove sezone više crvenih od Barce, a Barcini protivnici su dobili tek 3. Onaj bivši sudija je i sam rekao neki dan da 90% sudija navija za Real.
Nele.
Kad su bili u najboljoj formi nisu mogli odbranit ligu prvaka. A Kraljevi to urade 4 puta u pet sezona. E to je problem.
Chwilla
E cuj prepucavaju se navijaci reala i barce hahahaha a u zivotu na tekmi tih klubova nisu bili. Da bar imaju orginalne dresove svojih klubova pa hajde, mogli bi se nazvati simpatizerima!
Maestro
Nisam znao da u našoj državi ima ovako pametnih likova šteta što ne mogu da isplivaju na veću razinu haha
slinsnizl
A mi koji imamo i originalne dresove a i bili smo na utakmicama(znaci mnozina)?
ryan.giggs
Hahahaha... Pa dokle više mamu im bijelu ofucanu?! Getafe, Bilbao, rukomet u San Sebastiánu, sad Alaves. To je osam bodova. Kakva fukara lojava. **** vam Pérez tetku u analni otvor.
Maestro
Evo sad ponovo VAReal za 2-0
Dzafa97
Ma sta ti znas glodaru.Je li bio penal,pogledas li ili samo melješ ovako mrljo jedan..Vas je var cupao na elklasiku kad je bale dao gol,u madridu ste pusiona,prilike nisu imali tako da nemoj mljet
Maestro
@Dzafa97 je li meni se obraćaš
Dzafa97
Obracam se ovom sto je napisao koment a i svima koji su njegovog misljenja
NodzeRM
****m im name ciganske i pogane pa Pique automacki trebao dobiti crveni protiv Atl.Bilbao. I dobio sam zuti.. dobiju 3 boda. jel to sramota? Protiv Reala izvukli bod na Camp Nou sudija nije svirao 2 cista penala. Granadi daje crveni i jedva dobiju. Pokradu Leganes i Atl. Madrid kuci. Koliko je to bodova da vise ne nabrajam za ciganska ****a.
cccccc
NodzeRM, Osasuni sviran penal protiv Barcelone u 80 minuti za 2-2, Celti sviran nepostojeći faul u 90 minuti za 2-2, Real Sociedadu sviran penal za 1-0 kod povlačenja kod kornera, Atleticu svirana 2 penala protiv Barcelone. Još se jedan ponovi jer ga je Ter Stegen odbranio. Samo u tim utakmicama je Barci ukradeno 10-ak bodova, a da ne spominjem sve ostale. A ti spominješ kako je Barca pokrala Leganes gdje su već vodili 1-0 ili Atletico gdje su atleticu svirana 2 sumnjiva penala. U nedostatku argumenata moraš pisati takve gluposti hahahah još spominješ piquea, a ramos trebao dobiti crveni protiv osasune, a dobije samo žuti, a real osvoji 3 boda i još ramos zabije gol za preokret lol
cccccc
NodzeRM, a da ne spominjem sad sve one realove krađe protiv real sociedada, mallorce, celte, valencije, bilbao-a, seville (poništen čist gol u prvom dijelu sezone) i da ne nabrajam dalje. real uz regularno suđenje ne bi nikad osvojio titulu
ekstravaganzni.
Ko o cemu real o varu i postenju ?
Maestro
Ko ***** o poštenju
Nele.
Ma sta ce drugo luzeri. Ko im je kriv kad njihov LmESI pada prije sesnesterca, Realovi igraci setaju po kaznenom i normala da ce bit jos penala. Ajmo jos koji za najbolji klub na svijetu svih vremena. Titula je blizu.
Maestro
Meni je iskreno žao svih navijača Španskih klubova kad dođu na evropska takmičenja Englezi se poigravaju s njima a pogotov navijači VAReala koji se raduju tituli ko da je to ne znam kakav uspjeh a ne sve namješteno da se jadnici mogu radovati
Nele.
Bas se Liverpul poigro s Realom u finalu. I gradski derbi (Madridski) igran u dva finala. Pogledaj malo istoriju evropskih kupova. Posebno lige sampiona.
Maestro
Samo se sjeti Kasai i VAReal protiv Bayerna pa pričaj da li bi igrao finale
Maestro
REAL City ili Liverpool Uefalona pričaj o tome malo
Nele.
Pa ko ima vise titula Spanci ili Englezi? I sve jasno.
Maestro
Clatenburg Kasai itd. mene bi bilo sramota oglašavati se
Vuk13
KB9
Bas tako Bas je engleski Liverpool nadigrao i poigravao se sa Atletico Madridom ove godine hehheheh
cccccc
Barcelona je ove sezone dala 15 golova više od Reala, ulaze u 16-erac više nego oni i opet im se ne sudi ni približno penala kao Realu. Realu sve sviraju, a Barci ništa. Također, Barcelona je ove sezone čak 6 puta igrala sa igračem manje. Samo 4 kluba su dobila ove sezone više crvenih od Barce, a Barcini protivnici su dobili tek 3. Onaj bivši sudija je i sam rekao neki dan da 90% sudija navija za Real.
BobPaisley
@Nele. ...to je sve bilo prije uvodjenja VAR-a...vidjet cemo sada kad se vise ne mogu davati golovi iz offside-a...
Śmeker007
Ti izgleda zaborsvio skandal iz 2009 Chelsea-Barca ili Barca-PSG? Hahahah najbolje pitaj Drogbu kako i sta... :(((((
Tahir
Prije vara govorili da kad var uvedu da Real nece osvojiti nista sada kada Real pobjeduje zalite se na var???
Nele.
Crvene dobijaju od nemoci. Ne ide pa biju od muke. Samo me cudi sto Suarez ne ujede.
Armin29
sad iz hale smrdi drama
Maestro
Hahaha pa treća utakmica za redom 3 penala pa mogi se zvati PENAL Madrid
ArminA
Reci koji to penal nije bio ? Evo ako gledas utakmicu mogao je jos 2 svirati komotno. Lako je laprdati a nemas pojma na kojem se kontinentu nalazis...
Penderinos
@Maestro Man itd : am i joke to you ;-)
Maestro
Man City je plastičnu klub ali je VARealu pokazao kako se igra kad je suđenje pošteno
ekstravaganzni.
Koji penali botino bacaju se ko da ih hitler strijelja jesil obolio ti?
Maestro
Imaju oni Gil Manzana koji je javni navijači VAReala
Ivica_Osim8
evo Đurić zabio 10ti gol **** vas Barva i Real
Armin29
koka boli k za dzubriva sad
Ivica_Osim8
drazi mi je moj domaći nego škotski Lesi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.