19

Komentari (19)

user1684265579
Ovo Vico dao Barbarezu repku u zamjenu Borcu titula mislim Da Smiri javnost
Shaba
Iskreno se nadam da ce doci dani kad ce bit pohapseni, optuzeni i osudjeni svi kriminalci iz saveza, sudijskih komisija, sudije, delegati i svi koji su bilo kad i bilo cim bili dio ovog kriminala. Bezobrazno, bahato, bez imalo stida i srama, vrijedjanje inteligencije svim ljudima koji vole fudbal u ovoj drzavi bez obzira za koga navijali.
enko
Desi se var i niko nikom.
inoxsteel
NEZADOVOLJSTVO U SUDAČKIM KRUGOVIMA UOČI KRAJA PRVENSTVA! Ostalo je samo još jedno kolo u wwin ligi BiH. Među sucima se širi panika jer su poznate sve ključne pozicije u ligi i evidentno je da bodovi nisu nikom prijeko potrebni. Telefoni ne zvone kao inače. Vrlo je vjerovatno da će suci ovo kolo ostati kratkih rukava kad su u pitanju dodatni bonusi, što im naravno nikako nije drago. Jedan od sudaca koji želi ostat anoniman prisjetio se zadnjih kola u prijašnjim sezonama i upravo su tada bile najizdašnije nagrade i bonusi, koji su više nego potrebni jer ide višemjesečna pauza, a valja na godišnji itd.
Mostarac1974
A šta će mo za Trebinje Leotar:Zrinjski dok je Baka vodio Zrinjski.Kad je trener Leotara direktno u radio prijenosu se obraćo Baki pored aut linije"Šta je ovo Baka pa nismo se dogovorili da nas napunite"na šta se i komentator BHT radija začudio i istu veče svaka TV je to objavila.Koliko je titula dodjeljeno zbog nacionalnog ključa u ovoj ligi?
pjanke.sa
Nemoj tako Zrinjski to posteno. Malo pametnije nego Amaw
Zoster
Šta hoćeš reći ti smeće novinarsko??Je li to vas vico počastio malo da tako pišete,da ste neki novinari prikazali bi sav kriminal borca tijekom sezone i objavili!!Nego danas je svak "novinar"
rabodimis
Hoce da kaze da ste ista g*vna.. i malo dijete bi to skontalo, kako ti ne razumijes ? Zaboravio je dodat iz te sezone mnogo vece lakrdije.. 6 suspendovanih sudija za zelju, penal kojim ste opljackali Sarajevo u Mostaru.. Bas ste se k*rcili uticajem u savezu i vi i zeljo..
Vladojagodo
Vicine pudlice sa sportsport pudlice je li dobra ćuna kod vice? Je li vas boli kad vas ****? Smradovi najveci ugasit vas treba! UM94
Adrian
Nacionalni kljuc, i za Borac i Zrinjski i to godinama, treba strane sudije da sude i kraj price.
mirza24
treba da svaki klub moze traziti strane sudije ali ne sa podrucja ex yu . Ovoga gigovica , njegomirovica , marica , musu jednostavno klubovi iz federacije trebaju im zabraniti ulazak u stadion
Adrian
U Grčkoj stranci sude, u Hrvatskoj u bitnoj utakmici isto, dzaba i kad se VAR uvede on nece bit isti za Zrinjski i Borac i to su cinjenice.
Prazina
Da bi se shvatilo ponekad što se piše, mora da se upozna sport o kojem se piše. Logično je da se za Zrinjski i CZ najviše dosudi penala jer su oba tima daleko ispred svih ostalih u svojoj ligi i jer oba tima igraju super ofanzivno i stalno su u gol šansi i u tuđem šenaestercu. Pa neće se jednoj Tuzli ili Zvijezdi svirati najviše penala kad ni ne pređu centar tokom meča
Adrian
E Ancelotti nismo te prepoznali.
pjanke.sa
Ahahaahahah Juka se u grobu okrece zbog tvojih glupih komentara.
rabodimis
Jbo ti pas mater sugavu, lopovsku.. U svakoj sezoni FK Sarajevo ima po 3 puta vise kartona od vas.. da izvuku prosjek dosudjenih prekrsaja protiv nas bilo bi i 10x vise od te vase sugave fasisticke tvorevine..
SamoZrinjski
Koje pranje saveza i Borca, pogledajte cijeli snimak na Zrinjski Tv imate penal iz Bijeljine . Ovo što se dosudilo borcu je SRAMOTA , i to ne samo što im je dosuđen nepostojeći penal, nego i gol iz zaleđa, poništen regularan gol igmanu, na 90% borčevih utakmica lakrdija.
user1676648256
****s ovo i ovaj portal radi za vicu
rabodimis
Pogledaj ti penal u Mostaru za vas iz te sezone, ono dodikovo stene je i posteno sta vi radite godinama..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.