Šuka: Potvrditi dobru formu

Napadač Borca iz Šamca

Šuka: Potvrditi dobru formu

Nakon što su u prošlom kolu u Banjaluci remizirali sa ekipom Krupe, Borac iz Šamca ovog vikenda na svom terenu dočekuje sastav Zvijezde 09. 

Šamčani puni samopouzdanja ulaze u duel sa četvoroplasiranom ekipom Prve lige RS i nadaju se da će sa nova tri boda nastaviti svoj put ka gornjem dijelu tabele.

"Zvijezda 09 je jedan kvalitetan tim, što pokazuje i njihova pozicija na tabeli. Respektujemo sve ekipe, pa tako i u ovu utakmicu ulazimo potpuno koncentrisani na protivnika. Što se tiče nas, mi smo svoj cilj ostvarili, tako da ćemo u ovom susretu biti prilično rasterećeni. Ipak, to ne znači da nećemo dati svoj maksimum, naprotiv, daćemo sve od sebe da upišemo tri boda i tako pokušamo popraviti poziciju na tabeli do kraja lige. U prošlom kolu smo dokazali da se možemo nositi sa najjačima, pa je normalno da u subotu idemo po pun plijen", rekao je za naš portal Neđo Šuka, napadač Borca iz Šamca.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Utakmica drugog kola play-offa između Borca iz Šamca i Zvijezde 09 na rasporedu je u subotu od 16 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi