Šuker sasvim otvoreno: Bojim se da se EURO neće igrati ove godine, za to ću  i glasati

Koronavirus zadala veliki udarac nogometu

Šuker sasvim otvoreno: Bojim se da se EURO neće igrati ove godine, za to ću i glasati

S. Mlaćo

Svijet je u šoku zbog pandemije koronavirusa.

Odrazilo se to na cjelokupni život, a ispaštaju svi...

Pogođen je i nogomet. Sve svjetske lige su suspendovane, upitan je i baraž za EP, ali i sam EURO.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker mišljenja je da će EP neće igrati ove godine, kako je to bilo planirano.

"Bojim se da se Europsko prvenstvo neće igrati ove godine. To će, uostalom, biti i moj stav tijekom videokonferencije ovoga utorka na kojem će UEFA, predvođena predsjednikom Aleksanderom Čeferinom i članovima Izvršnog odbora, a uz sudjelovanje predstavnika 55 članica, donositi konačnu odluku o pitanju održavanja EURO-a 2020", kazao je Šuker za Novilist.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Sve će biti jasnije u utorak, a pojavile su se i neke opcije.

"Trebamo imati u vidu da se ovako nešto dogodilo prvi put. Eh, sad, kako do kraja odraditi nacionalna prvenstva i natjecanja pod ingerencijom UEFA-e. Ima dosta mogućnosti, moguće je, recimo, nokaut fazu svesti na jednu, umjesto na dvije utakmice, mi u UEFA-i u svakom slučaju već imamo razrađene A, B i C opcije, ali bilo bi neozbiljno od mene bilo što otkrivati prije no što donesemo odluke na već spomenutoj video-konferenciji. Puno je špekulacija, ali pratit ćemo kako će se stvari razvijati i donositi prave odluke prema onome što za većinu bude najpovoljnije. U svakom slučaju, bit ćemo pametniji poslije utorka, ljudski životi su najvažniji"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti