Šuker i Mijatović pozdravili nekadašnjeg kapitena Hadžibegića

Druženje u Amsterdamu

Šuker i Mijatović pozdravili nekadašnjeg kapitena Hadžibegića

U utorak su u Amsterdamu izvučene grupe Lige nacija za sezonu 2020/2021.

Uz delegaciju N/FSBiH u Holandiji je također boravio i Faruk Hadžibegić koji danas s klupe predvodi Crnu Goru. Ruka Luisa Figa je njegovim "Sokolovima" za protivnike donijela selekcije Azerbejdžana, Luksemburga i Kipra, što je grupa kojom je ovaj bh. stručnjak više nego zadovoljan.

''Grupa u kojoj je Crna Gore ja prihvatiljiva. Moram priznati da je moglo biti i teže. Zadovoljan sam. Što se tiče BiH, mogu reći da će to biti atraktivna provjera za Zmajeve'', istakao je selektor Crne Gore.

Sarajlija je na izvlačenju u Holandiji imao priliku i da susretne svoje stare prijatelje iz igračkih dana, tačnije predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davora Šukera i bivšeg sportskog direktora Real Madrida Predraga Mijatovića.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Faruk je u nekadašnjoj reprezentaciji Jugoslavije bio kapiten Davoru i Predragu, a poštovanje prema lideru ekipe ostalo je i nakon 30 godina.

Top Komentari

Mikidk
Velikani ??
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi