U Italiji jedan trener pogodio drugog pogačom, krv je potekla niz lice

Sukob u Seriji C

U Italiji jedan trener pogodio drugog pogačom, krv je potekla niz lice

Edmir Škorić
Teme:

Bizarne scene viđene su u Italiji, gdje je trener gađao drugog trenera na protivničkoj klupi komadom pogače i napravio mu posjekotinu na licu.

Sve se dogodilo nakon utakmice 11. kola Serije C Montevarchi - Cesena, u kojoj je gostujući tim slavio sa 3:0.

Trener Cesene Domenico Toscano davao je izjavu lokalnim medijima kada je zatekao svog kolegu na klupi domaćih, Roberta Malottija, koji ga je isprva vrijeđao, a onda ga pogodio focacciom, italijanskom pogačom koja se pravi s lukom, ružmarinom i maslinovim uljem.

Toscanoje dobio posjekotinu na licu uzrokovanu tim komadom focaccine, a krv je počela teći, navodi Gazzetta dello Sport.

"Prebit ću te kad te vidim, prije ili kasnije", vikao je Malotti treneru gostiju.

Službena lica, novinari i drugi ljudi iz dva štaba pokušali su ih razdvojiti. Čelnici Montevarchija tada su se ispričali zbog nepromišljene geste trenera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Montevarchi je 18. u Seriji C, dok je Cesena napredovala na četvrto mjesto nakon četiri uzastopne pobjede.

Nije poznato šta je to tačno prouzrokovalo svađu trenera i bijes Malottija, koji je ipak malo pretjerao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije