Navijači Borussije Dortmund će samo još više voljeti Terzića nakon ove izjave

Sule govorio o treneru

Navijači Borussije Dortmund će samo još više voljeti Terzića nakon ove izjave

E. Oštraković

Borussija Dortmund ove sezone igra jako dobro i drže korak sa liderom na tabeli, te se očekuje da pokušaju napasti titulu do kraja prvenstva.

Sa klupe ih predvodi sjajni Edin Terzić, koji je očito pronašao idealnu formaciju, ali i način igre koji odgovara njegovim nogometašima.

To najbolje govori rezultat koji su ostvarili u subotu kada su na svom stadionu odigrali sjajnu utakmicu, te remizirali sa ekipom Bayerna.

Poznato je da je Bayern apsolutni vladar u Bundesligi, ali ove sezone stvari ni za njih ne idu kao što je to do sada bio slučaj.

Bayern se nalazi na trećoj poziciji sa šesnaest osvojenih bodova, a mjesto iza je Terzićeva Borussija Dortmud sa isto toliko bodova.

Oni za vodećim Union Berlinom imaju samo četiri boda zaostatka i sigurno je da će se ubrzo umješati u borbu za prvo mjesto.

Terzića svi, uključujući i nogometaše ovog kluba, mnogo vole i cijene u Borussiji Dortmund, a to je pokazala posljednja izjava.

Naime Niklas Sule govorio je o svom treneru, a imao je zaista birane riječi i to one pozitivne.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Nikada nisam imao trenera koji je toliko tu za klub. To možemo primjetiti svaki dan. Ide za nama i radi stvari kako bi shvatili šta znači igrati za ovaj nevjerovatni klub", rekao je Sule.

Sigurno će nakon ove izjave Sulea navijači samo još više voljeti Terzića u budućnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi