Sunce na vidiku na Nou Campu: Nova zvijezda sija punim sjajem, zabio i "odbačeni"

Odlična igra i pobjeda Barcelone

Sunce na vidiku na Nou Campu: Nova zvijezda sija punim sjajem, zabio i "odbačeni"

A. Čaušević

Barcelona je konačno odigrala jedan dobar meč i upisala trijumf protiv protivnika zvučnog imena. Na Nou Campu je savladana Valencija sa 3:1.

Susret nije počeo obečavajuće za Barcelonu. Igrala se peta minuta kada je na semaforu bilo 0:1. Strašan gol sa oko 25 metara zabio je Gaya.

Ipak, domaćinu nije trebalo dugo da uzvrati. Već osam minuta kasnije Fati lijepim udarcem sa ivice kaznenog prostora postiže gol za izjednačenje.

U 41. minuti nova desetka Barce je izborila penal. Odgovornost je preuzeo Depay i sigurno zatresao mrežu za preokret domaćina.

Nastavak je donio jedan gol i to u mreži gostiju. Konačnih 3:1 postavio je "odbačeni" Coutinho koji je uspio nekako ubaciti loptu u gol s nekoliko metara. Gol pogledajte ovdje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pozitivna vijest za Barcelonu osim pobjede je i nastup Sergia Aguera koji je igrao u samom finišu susreta.

Da li se sunce u vidu dobrih rezultata i igara pojavljuje na Nou Campu pokazat će naredna utakmica koja se igra u srijedu. Barcelona će u Ligi prvaka biti domaćin Dynamu iz Kijeva kada mora osvojiti tri boda ukoliko želi da prođe grupnu fazu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Navijaci penal madrida bi bili sada na aparatima ali su zaspali davno.Sutra skola jbga hehehehe
2 12
Klicko
Navijaci penal madrida na aparatima.Ako treba aparata znam gdje ima rasprodaja za ostale info inbox
6 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi