Sušić asistirao u remiju protiv Heerenveena
EPA

Venlu bod na gostovanju

Sušić asistirao u remiju protiv Heerenveena

Tino Sven Sušić odigrao je još jednu dobru partiju za svoj Venlo.

Venlo je u sklopu 32. kola Eredivisije osvojio bod na gostovanju kod Heerenveena odigravši 2:2, a po običaju, vrlo dobar je bio nekadašnji reprezentativac BiH koji je na kraju upisao asistenciju.

Na poluvrijeme domaći su otišli pri minimalnom vodstvu zahvaljujući golu koji je u 28. minuti postigao Vlap. Prednost od 1:0 bila je na snazi sve do 56. minute, kada je Sušić asistirao Grotu za izjednačenje, no nije dugo trebalo čekati na novi gol Heerenveena.

U 75. minuti Heerenveen dolazi ponovo u vodstvo, strijelac je bio Vlap, a kada se mislilo da će domaći sastav konačno prekinuti seriju loših rezultata i upisati pobjedu, uslijedio je hladan tuš. Minutu prije kraja Steijn je pogodio za 2:2 i postavio, ispostavit će se, konačan rezultat.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Sušić je u igri je bio sve do 81. minute, a njegov se tim nakon ovog remija nalazi na 11. poziciji u holandskom šampionatu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi