Suso: Inter me želio dovesti, ali bilo bi previše čudno igrati u tom dresu

Na kraju izabrao Sevillu

Suso: Inter me želio dovesti, ali bilo bi previše čudno igrati u tom dresu

E. Čaušević

Španski fudbaler Suso u januaru je odlučio napustiti Milan, te je dogovorio posudbu sa Sevillom do kraja ove sezone.

Suso se nije naigrao na San Siru u prvom dijelu sezone, te je odlučio da je najbolje da promijeni sredinu. Ovaj ofanzivac vratio se u Španiju i odlučio je da potpiše za Sevillu.

Sevilla je dogovorila posudbu do kraja sezone, a nakon toga su obavezni da otkupe njegov ugovor od Milana za 20 miliona eura. Suso je u razgovoru za Sky Sport Italia otkrio je da u januaru bio na korak prelaska u Inter, ali da je onda stigla ponuda Seville.

"U Milanju sam zaista proveo nekoliko sjajnih godina, ali je jednostavno došlo vrijeme za rastanak. Želio sam da idem u tim u kojem ću više igrati i znam da je Inter bio itekako zainteresovan. Čekao sam s tom odlukom jer sam se nadao povratku u Španiju", počeo je Suso i nastavio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Htio sam da budem bliže svojoj porodici, a onda je došla ponuda Seville i znao sam da je to ono što čekam. U Milanu nisu bili sretni kada su znali da želi Inter i mislim da je na kraju ovo bio najbolji potez za obje strane. Bilo bi čudno igrati u dresu Intera nakon svega".

Suso je prije prekida sezone u dresu Seville odigrao šest utakmica, te je postigao jedan gol i dodao jednu asistenciju.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi