Susret Edina i Hakije za pamćenje: Hoćemo li pokvariti dres potpisom? Nećemo...

Džeko poklonio dres dječaku iz Srebrenice

Susret Edina i Hakije za pamćenje: Hoćemo li pokvariti dres potpisom? Nećemo...

Bh. reprezentativac Edin Džeko imao je jedan vrlo zanimljiv susret poslije meča na Bilinom polju protiv Lihtenštajna.

Bh. Dijamant je ponovo odigrao dobar meč te je upisao po gol i asistenciju, a nakon što je dobrom partijom obradovao cijelu naciju, odlučio je posebno obradovati i mališana zvanog Hakija.

Dječak iz Srebrenice je bio pravi sretnik jer je na tribinama zeničkog stadiona upoznao Džeku koji mu je tom prilikom ponio i dres Rome.

Mali Džekin prijatelj je dres odmah obukao, a poslije toga uslijedila je jedna neočekivana reakcija očito vrlo stidnog dječaka koja je nasmijala mnoge.

Edin mu se htio potpisati na dres te mu je tom prilikom rekao: 'Hoćemo li pokvariti dres potpisom?', na šta mu je Hakija kratko uzvratio: 'Nećemo'.

To je dobro nasmijalo, kako Edina, tako i ostale prisutne, a Džeki na kraju nije ostalio ništa drugo nego da vrati marker.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

Top Komentari

forza_juve
Bravo Edine ljudino, hejteri ce opet reci ovo ono❤❤
10 0
hadys
Džeko majstor,ljudina,čovjek sa velikim srcem.Svaka čast majstore
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi