Džeko: Patili smo se više nego što smo očekivali, možda smo ušli malo nonšalantno u meč

Kapiten BiH nakon pobjede nad Lihtenštajnom

Džeko: Patili smo se više nego što smo očekivali, možda smo ušli malo nonšalantno u meč

BiH je večeras na Bilinom polju sa 5:0 savladala Lihtenštajn u petom kolu Grupe J kvalifikacija za Euro.

Zmajevi su u finišu utakmice uspjeli u potpunosti slomiti otpor protivnika i stići do visoke pobjede, a svoje viđenje meča dao je i naš kapiten Edin Džeko.

"Očekivana pobjeda, malo smo se patili više nego što smo mislili da ćemo. Vjerovatno smo ušli u utakmicu malo nonšalantno, opušteno s obzirom da znamo da imamo Armeniju za tri dana. Ali, na kraju, opet ne znam da je ekipu Lithtenštajna iko skoro pobijedio sa 5:0. Što se tiče rezultata možemo biti zadovoljni, a što se tiče igre mislim da moramo bolje. Vjerujem da će u Armeniji i biti tako", istakao je Džeko.

Italija i Finska su pobijedile?

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Mi svakako moramo pobijediti svoje utakmice, pa tek onda gledati na ostale rezultate. Finska je pobijedila, mislim da je na taj način izbacila Grčku iz utrke za drugo mjesto... Ima još par utakmica do kraja i moramo pokušati sve pobijediti", poručio je Edin Džeko.

Top Komentari

Benjamingst
Dzeko motivacija, motivisi momke prije utakmice da izgini na terenu protiv Armenije...
7 0
hanson
Mozete pobijediti 10:0 ali vasu igru koja je vcrs bila sranje ne mozete prodati nikom. Nabijem i tebe koji si profulo 10 sansi i onog zutog suskavca na klupi
5 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi