Susret sa Kolindom: Mbappe nije znao šta ga je snašlo

Hrvatska predsjednica "dominirala" nakon finala

Susret sa Kolindom: Mbappe nije znao šta ga je snašlo

Francuska je jučer postala prvak svijeta savladavši Hrvatsku sa 4:2 u finalu Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Nakon meča na Lužnjikiju uslijedila je svečana dodjela individualnih nagrada, a potom i medalja zlatnim, odnosno srebrnim fudbalerima.

Posebno je sinoć "briljirala" predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović koja je zasjenila čitavu ceremoniju i postala hit na društvenim mrežama. Grlila je i ljubila Grabar-Kitarović sve redom - Hrvate, Francuze i trofej, što je potez koji se svakako nije očekivao.

Najveće iznenađenje je njeno ponašanje bilo Kylianu Mbappeu koji se prvi "susreo" sa predsjednicom Hrvatske. Mbappeu je prvom uručena nagrada za najboljeg mladog igrača Mundijala, pehar mu je uručio predsjednik Francuske Emmanuel Macron, a prije nego što mu je trofej kako treba i uručen, Grabar-Kitarović je "uhvatila" mladog fudbalera.

Izgrlila je i izljubila Kolinda Grabar-Kitarović Mbappea, a njegov govor tijela jasno pokazuje da je u prvi mah 19-godišnji fudbaler bio veoma iznenađen - nije znao šta ga je snašlo.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Top Komentari

igepa
uh kako je zamisljala ga u krevetu
17 2
Chupy
Jbg zena maksimalno koristi, iskustvo je na njenoj strani.
16 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti