Nije zbog kartona: Pravi razlog zbog kojeg je Kante izašao je tužan

Malo je poznato da pati od gastroenteritisa

Nije zbog kartona: Pravi razlog zbog kojeg je Kante izašao je tužan

Jedan od rijetkih svjetskih fudbalera koji opravdano nema nijednog hejtera, simpatični N'Golo Kante, jučer je postao prvak svijeta sa svojom Francuskom.

Finalnu utakmicu sa Hrvatskom je Kante morao napustiti u 55. minuti i bio je prva Deschampsova izmjena na utakmici, što su svi shvatili kao selektorov strah da sjajni destruktivac ne dobije drugi žuti karton.

Međutim, pravi razlog zbog kojeg je N'Golo Kante izašao iz igre je pomalo tužan. Naime, Kante je jučer bio bolestan ali je stisnuo zube i nastupio u finalu, ali nije mogao izdržati do kraja.

Malo je poznato da Kante hranično pati od gastroenteritisa, želučanog virusa koji za posljedicu ima kombinaciju proljeva, povraćanja, te bolova i grčeva u trbuhu.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

N'Golo Kante je svoje mjesto na terenu prepustio Stevenu Nzonziju, koji mu je nakon utakmice donio pobjednički pehar.

Top Komentari

SEIKO
To da se ne usere na terenu,hahahahaha
1 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi