Sutjeska se pojačala: Vratio se Neđo Šuka

Pojačanje za tim iz Foče

Sutjeska se pojačala: Vratio se Neđo Šuka

Čelnici Sutjeske iz Foče okončali su pregovore sa Neđom Šukom. 

Jedan od najboljih fudbalera u Prvoj ligi Republike Srpske odlučio se vratiti u Sutjesku nakon što je u protekloj sezoni nastupao za Borac iz Šamca, a svojim dolaskom će dodatno ojačati konkurenciju u napadačkoj liniji. 

"Nije nam trebalo mnogo da se dogovorilo o uslovima. Foča mi je drugi dom, a nadam se da ću sa Sutjeskom ispuniti zacrtane ciljeve i da ćemo igrati važnu ulogu sljedeće sezone", izjavio je Šuka. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Šuka je pored Sutjeske i Borca u svojoj karijeri još igrao za Goražde, Drinu HE, Kozaru, Donji Srem, Mladost iz Velike Obarske i Rudar Prijedor. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi