Sva tri rivala Zmajeva iz Lige nacija izrazili želju da organizuju završni turnir

Čeferin najavio

Sva tri rivala Zmajeva iz Lige nacija izrazili želju da organizuju završni turnir

E. Škorić
Teme:

Sastanak Izvršnog odbora UEFA-e održan je u četvrtak u Budimpešti.

Nakon njega je poznato da će ostati na snazi pet izmjena, ali i poznati su kandidati za organizaciju završnog turnira Lige nacija.

Sastanak Izvršnog odbora UEFA-e održan je u četvrtak u Budimpešti, nekoliko sati prije utakmice između Bayerna i Seville za evropski Superkup. Prije svega je odlučeno da se u sezoni 2020/21 zadrži pravilo o maksimalno pet izmjena (umjesto dosadašnje tri).

Predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin također je objavio ko se prijavio za organizaciju završnog turnira Lige nacija. Završni turnir održat će se u oktobru sljedeće godine, a Poljaci, Italijani i Nizozemci su spremni da budu organizatori.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Zanimljivo, sve tri selekcije igraju zajedno s Bosnom i Hercegovinom u grupi Lige A u Ligi nacija ove sezone.

Top Komentari

Arnel925
BIH nije tražila? Mogli smo, imamo dobre terene
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi