Sve izvjesniji transfer Bičakčića, pregovori u toku

Turski klub uporan

Sve izvjesniji transfer Bičakčića, pregovori u toku

Koloniju bh. fudbalera u turskom šampionatu će, sudeći barem prema natpisima tamošnjih medija, povećati Ermin Bičakčić.

Reprezentativac BiH se već danima dovodi u vezu sa odlaskom iz Hoffenheima, a naredna stanica u njegovoj karijeri bi mogao biti Trabzonspor, čiji čelnici čine sve kako bi da doveli u svoje redove.

Turci tvrde kako je klub koji je svojevremeno imao priliku vodi naš Vahid Halilhodžić već stupio u pregovore sa Hoffenheimom, te da bi se transfer mogao realizovati već u narednim danima ukoliko dvije strane pronađu zajednički jezik.

U ovom momentu nije poznato koliko je Trabzonspor spreman izdojiti na ime obeštećenja , s obzirom da naš fudbaler ima ugovor s Hoffenheimom do 2020. godine, a nije isključena ni opcija posudbe.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Bičakčić je cijelu dosadašnju karijeru proveo u Njemačkoj. Prije nego što je došao u Hoffenheim još je igrao za Eintracht Braunschweig i Stuttgart.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi