3

Komentari (3)

GuiliDamou
Jbga lafe. Imamo situaciju gdje sjedimo pored tv-a s mobitelom u ruci s mogucnosti da otipkamo nase trenutno misljenje, pa bilo ono npr. da CR7, Messi ili Pogba nemaju pojma itd…Stadioni u Evropi su sve manje posjeceni, sve je manje prodatih ulaznica, bile one clanske, godisnje ili polugodisnje… sta drugo sportu tj. klubovima preostaje!? Prodaji nekome ko ce pokrivat troskove.
Salence
Koji klub je sljedeći?..........Nekad je ulazak lihvara u 50%+ u klub bio nezamisliv,danas je poželjan.Svijet je odavno poludio,zašto bi fudbal bio izuzetak?....Ne znam šta bi mislio o tom...najvjerovatnije -ništa!
Salence
U svakom slučaju je to kraj lepršave Atalante koju gledamo zadnjih sezona.Ni ovaj fond kao ni drugi slični ne zanima fudbal,samo forinte i pezosi.Mislim da je mala vjerovatnoća da će im novi vlasnik pojačati ekipu,vjerovatnije je obaranje troškova i prodaja skupljih igrača na ljeto.Nadam se da neće biti tako
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.