Vahid Halilhodžić konačno dobio jedno pojačanje
Halilhodžiću je potrebno još nekoliko pojačanja

Bivši igrač Dijona potpisao za Nantes

Vahid Halilhodžić konačno dobio jedno pojačanje

S. Pašalić

Trener Nantesa Vahid Halilhodžić se nedavno požalio kako je zabrinut jer mu je potrebno još nekoliko pojačanja kako bi krenuo sa ozbiljnim radom i pripremama za narednu sezonu.

"Imamo nekoliko problema s ekipom, još uvijek moramo dovesti 8 ili 9 igrača. Kako? Nadam se da će se to promijeniti. Moramo imati najmanje 26 ili 28 igrača na pripremama."

"U problemima smo i ja sam zabrinut. Predložili smo upravi nekoliko igrača, ali niko nije došao. Mora se brzo reagovati i dovesti kvalitetna pojačanja da bismo imali dobru sezonu", rekao je Halilhodžić

Danas je bh. stručnjak napokon i dobio jedno pojačanje. Naime, bivši igrač Dijona Mehdi Abeid potpisao je ugovor sa Nantesom do 2022. godine.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

26-godišnji Alžirac stiže kao slobodan igrač nakon što mu je ugovor sa Dijonom istekao, a za ovaj klub je u posljednje tri godine odigrao 73 utakmice i postigao je 6 golova.

Ovaj veznjak je karijeru počeo u Lensu, a zatim je 2011. godine otišao u Newcastle, ali je od 2013. godine bio na posudbama u St. Johnstoneu i Panathinaikosu, a grčki klub ga je 2015. godine kupio za 600.000 eura. Već 2016. godine je prešao u Dijon za 250.000 eura i za ovaj klub je igrao i prošle sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi