Sve je izvjesnije: Martinez će obradovati Mourinha
Foto: EPA

Lukaku ipak ne igra na Grbavici?

Sve je izvjesnije: Martinez će obradovati Mourinha

Selektor reprezentacije Belgije Roberto Martinez mogao bi obradovati trenera Manchester Uniteda Josea Mourinha.

Jedan od igrača Manchester Uniteda koji su došli na pripreme reprezentacije Belgije Romelu Lukaku ima manju povredu i za sada nije poznato hoće li igrati protiv Bosne i Hercegovine na Grbavici. 

Selektor Belgije Roberto Martinez rekao je pred subotnji dvoboj da je sigurno da lječnički tim reprezentacije neće rizikovati sa Lukakuom i da su on i saradnici u kontaktu sa Manchester Unitedom. 

"Romelu je danas trenirao odvojeno. Donijet ćemo odluku o njemu u petak, ali mislim da će biti veoma komplikovano iako se još uvijek nadamo. Romelu bi volio da igra, ali prvo se mora potpuno oporaviti. Čekat ćemo koliko god budemo mogli da donesemo odluku, a također smo u kontaktu sa Manchester Unitedom. Ali, oni mogu biti sigurni da nećemo rizikovati sa Lukakuom", rekao je Martinez. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Podsjetimo, Lukaku je odigrao 10 mečeva u Manchester Unitedu ove sezone te je postigao 11 pogodaka. Ukoliko ne bude igrao u prvoj postavi će ga zamijeniti napadač Chelseaja Michy Batshuayji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi