Hazard odugovlači s potpisom novog ugovora, a Real je spreman da obori rekord

Belgijanac seli u Madrid?

Hazard odugovlači s potpisom novog ugovora, a Real je spreman da obori rekord

Posljednjih dana se mnogo piše o tome da je Eden Hazard odlučan da napusti Chelsea, koji mu nudi novi i bogati ugovor.

Međutim, Belgijanac odugovlači sa pregovorima i produženjem saradnje, uprkos tome što mu Plavci nude otprilike 300 hiljada eura sedmično.

Čini se da novac nije ključan faktor u ovoj priči. Hazardu se, navodno, ide iz Chelseaja u Real Madrid, koji spremno čeka da pošalje ponudu kojom bi srušio novi svjetski rekord.

Kraljevski klub dugo prati Hazarda i nije tajna da je Belgijanac njihova najveća neostvarena želja u proteklih nekoliko godina. Real je za njega spreman poslati ponudu tešku 225 miliona eura, čime bi ekspresno bio srušen rekord koji je postavio PSG kada je ljetos doveo Neymara za tri miliona manje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Eden Hazard je u Chelsea stigao 2012. godine i sa londonskim klubom je osvojio dvije titule u Premier ligi, a bio je proglašen i za najboljeg fudbalera lige. Ukupno je za Plavce odigrao 268 utakmica, postigao je 80 golova uz 69 asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi