Sve zbog Moisea Keana: Niko nije obrukao Bonuccija kao Dortmund objavom na Twitteru

Zaista je napravio veliku grešku

Sve zbog Moisea Keana: Niko nije obrukao Bonuccija kao Dortmund objavom na Twitteru

Endin Čaušević

Leonardo Bonucci nalazi se u centru fudbalske javnosti zbog izjave nakon sinoćnje utakmice Cagliarija i Juventusa.

Juventus je pobijedio sa 2:0 u ovoj utakmici koja je na kraju bila u sjeni dešavanja oko mladog napadača gostujuće ekipe Moisea Keana. Kean i Blaise Matuidi su trpili rasističke uvrede s tribina, a onda im je mladi napadač briljantno odgovorio.

Kean je postigao drugi gol za Staru damu, te je samo stao ispred navijača Cagliarija i utišao ih. Međutim, veliki skandal desio se tek nakon meča nakon što je izjavu dao Leonardo Bonucci koji je poručio da nisu samo navijači krivi već i Kean.

Navijači Juventusa su žestoko osudili izjavu svog defanzivca koji je branio rasističke povike s tribina. Bonucci se našao na udaru mnogih fudbalera, ali i klubova.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zbog ovoga se oglasila i Borussia Dortmund koja je itekako "spustila" Bonucciju. Njemački klub je objavio fotografiju kada je Marco Reus osramotio Bonuccija i provukao mu loptu kroz noge i jasno su na taj način osudili izjavu defanzivca Juventusa.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ingot
Sigurno da citav svijet novinarski svijet bolje zna kako se ko ponasao od Bonuccija koji je bio na licu mjesta...udaviste sa pol. korektnim preseravanjem..
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi