Sve zbog prevelike plate: Vida napušta Bešiktaš i dolazi u Romu?

Transfer dogovoren?

Sve zbog prevelike plate: Vida napušta Bešiktaš i dolazi u Romu?

E. Oštraković

Domagoj Vida će skoro pa sigurno ovog ljeta napustiti ekipu Bešiktaša, te će karijeru nastaviti u Italiji.

Tako barem tvrde italijanski mediji, a kao razlog navode to da je Vidina plata u Bešiktašu prevelika, te da nije prihvatio smanjenje plate.

Vida zarađuje oko 3 miliona eura po sezoni, što je u ovom trenutku previše za Bešiktaš jer je klub pretrpio velike gubitke.

On će tako preći u neku drugu ekipu, a poznata je i cijena za koju će ta tim iz Turske pustiti. Riječ je o osam miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno, već je sve dogovoreno sa Romom, iako je Vida imao još ponuda, pretežno iz Italije i Španije, te će svoju karijeru nastaviti u Vučici.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GigantMostarski
Dobro ce doc Romi defanzivac jer ustanovili smo svi da imaju previse problema u obrani. Respektabilan i pouzdan stoper koji moze pomoc Romi
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi