Šveđani se ne mire s Ahmehodžićevim izborom, ali novi igrač Juventusa je odgovorom pogodio u srž

Štoper izabrao BiH

Šveđani se ne mire s Ahmehodžićevim izborom, ali novi igrač Juventusa je odgovorom pogodio u srž

Admin Čaušević

Anel Ahmedhodžić je prošao omladinske selekcije Švedske, ali je odlučio da u seniorskom uzrastu igra za Bosnu i Hercegovinu. 

Šveđani se još uvijek ne mire s činjenicom da su izgubili perspektivno štopera, a u toj skandinavskoj zemlji se proteklih sedmica dosta pisalo o Ahemdhodžićevom potezu.

Dejan Kulusevski je imao pravo nastupa za Sjevernu Makedoniju, ali je novi igrač Juventusa izabrao ipak da igra za Švedsku.

Švedske novinare je zanimalo kako talentovani ofanzivac gleda na potez Ahmedhodžića i izbora da igra za BiH. Može se reći da je Kulusevski pogodio u srž. 

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Meni je bila laka odluka. Želio sam da igram za Švedsku. Ne znam zašto je Ahmedhodžić izabrao Bosnu, ali ako on mislio da je to prava odluka za njega onda je tako i bilo. Ponekad je teško zaboraviti svoje porijeklo", kazao je Kulusevski. 

Zvjezdan Misimović je prije nekoliko dana rekao da će za Bosnu i Hercegovinu igrati samo igrači koji će igrati srcem, a čini se da je Ahmedhodžić upravo poslušao srce i izabrao Zmajeve.  

Top Komentari

Ivica_Osim8
Svaka cast ko sto kaze rajvoSa sa Svedskom je mogao igrati stalno svjetsko il europsko dok ce se s nama srcano boriti, nema on interesa od nas, vec od Svedske, al ipak srce je odlucilo, hvala ti mali obradovao si me
36 0
Arnel925
To samo pokazuje koliko Makedonci vole svoju domovinu hahah za kolač se odreknu svetinje
20 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi