Svi govore o Riveru i Boci, ali pogledajte samo današnji trening Galate
Navijači Galatasaraya došli su na trening da isprate svoje ljubimce pred veliki turski derbi koji se igra u nedjelju

Trening Galatae pred Bešiktaš

Svi govore o Riveru i Boci, ali pogledajte samo današnji trening Galate

E. Škorić

U 14. kolu turske Superlige u nedjelju se sastaju Bešiktaš i Galatasaray i to je jedan od najvećih derbija u toj zemlji.

Dueli Bešiktaša i Galatasarayja ponekad prelaze sve granice i mogli bismo reći da je ovo evropska verzija duela Boca - River.

Fanatični navijači često prirede nevjerovatne spektakle, ali i naprave užasne incidente kada se sastanu ove dvije ekipe.

U Galati su danas odradili posljednji trening pred gostovanje Bešiktaššu, a na tribinama je bilo čak 40.581 navijač!

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ne samo da su prisustvovali treningu, nego su učinili da se igrači osjećaju kao da igraju finale Lige prvaka. Na tribinama je bukvalno gorjelo, pjevala se navijačka pjesma, ma prava ludnica...

Top Komentari

king11
kopirali navijače boce
1 9
Zoilomas
Ovo nemoze biti zeravo
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi