Svi pričaju o sezonama Van Dijka i Vidića, ali on je imao bolju sezonu od oba ova igrača
Bramble je u većini statističkih parametara bolji od Vidića i Van Dijka

Igrač Wigana je sjajno igrao u sezoni 2008/2009

Svi pričaju o sezonama Van Dijka i Vidića, ali on je imao bolju sezonu od oba ova igrača

S. Pašalić

Virgil van Dijk je imao sjajnu sezonu iza sebe u Liverpoolu te je izabran za najboljeg igrača u Premier ligi prema izboru udruženja profesionalnih nogometaša.

Holanđanin je svojim sjajnim igrama bio jedan od ključnih igrača Redsa u ovoj sezoni, a mnogi su njegovu sjajno izdanje uporedili sa onim Nemanje Vidića u sezoni 2008/2009.

Ipak, treba se prisjetiti još jednog igrača kada se gleda statistika. Nekadašnji igrač Ipswicha, Newcastlea, Wigana i Sunderlanda, Titus Bramble je imao sjajnu sezonu u Premier ligi u Wigan Athleticu.

Statistički parametri govore da je Bramble u sezoni 2008/2009 bio bolji i od Nemanje Vidića i od Virgila Van Dijka.

Bramble je u većini ovih parametara bio bolji od dvojice igrača pa je red da ne zaboravimo i njegovo ime.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi