Dalić: Raspad sistema, neko je ugasio svjetlo

Nikad teži poraz Hrvatske

Dalić: Raspad sistema, neko je ugasio svjetlo

Edmir Škorić

Hrvatska reprezentacija večeras je doživjela najteži poraz u svojoj historiji.

Izabranike Zlatka Dalića razbio je tim Španije sa 6:0 i naravno teško je i samom selektoru Vatrenih davati neko pametno objašnjenje šta se to zapravo desilo njegovim igračima.

"Odigali smo odličnih 20 minuta u uvodu, stvorili smo tri stopostotne šanse. Tada smo nestali s terena, ni duela, ni agresije, raspad sistema. Neko je ugasio svjetlo. Protivnik nas je razbio. Čestitke protivniku, a za nas jer ovo velika pouka. Moramo znati da imamo problem. Ne možemo se uvijek vraćati nakon primljenih golova kao na SP-u. Primili smo šest golova, to je jako teško za nas. No, što je tu je, moramo vidjeti što dalje", rekao je Dalić,.

Kakvo je stanje Šime Vrsaljka?

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Koljeno, problem koji se vraća. Bolje da je izašao nego da se pogorša. Vidjet ćemo, ako bude sve kao i do sada, oporavit će se kroz par dana"

Top Komentari

Saimai1316
Hajd sta fali 6 komada nije to nista..uglavnom sjeli ste Spancima kao jedan malo laksi trening..bravo viceprvaci svijeta
14 6
Bosnian King
Dobro ste prosli, zamisli kolko bi vas nabili da ste igrali rukometa. :-):-):-):-):-)
11 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti