Modrić: Nedopustivo je da ovako rasprodajemo ugled

Kapiten Vatrenih nakon debakla

Modrić: Nedopustivo je da ovako rasprodajemo ugled

Hrvatska nogometna reprezentacija doživjela je debakl u premijernom meču u Ligi nacija.

Svjetski vicešampioni su u Elcheu poraženi od Španije s visokih 6:0, što im je ujedno i najveći poraz u historiji, a ovako ubjedljiv trijumf Crvene furije nije očekivao ni Luka Modrić.

"Nismo ovo očekivali, jako težak poraz. U meč smo, međutim, ušli jako dobro, prvih 20 minuta je bilo doista dobro. Svi zajedno smo radili dobar presing, pa imali dvije ili tri čiste šanse za pogodak, no nismo zabili, a kada smo, pak, primili prvi gol raspali smo se", kazao je Modrić, pa nastavio:

"Nedopustivo je da ovako rasprodajemo ugled koji smo jako teško stekli. Ako izvučemo pouku, bit će dobro, a vjerujem da hoćemo. Najlakše je kritikovati i reći sve ne valja, ali ja to ne želim. Pristup mora biti drugačiji."

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Narednog mjeseca Hrvatska igra novu utakmicu, ovoga puta na Rujevici protiv Engleske.

Top Komentari

Bosnian King
Dobro ste i prosli. :-):-):-)
17 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi