"Svi se trebaju ugledati na Juventus"

Jasna je to poruka

"Svi se trebaju ugledati na Juventus"

S. Mlaćo

Nogometaši Juventusa odrekli su se svoje zarade do juna kako bi klub normalno funkcionisao u ovom teškom periodu.

Tako su nogometaši pokazali i lojalnost klubu, što je za svaku pohvalu. Predsjednik Fudbalskog saveza Italije Gabriele Gavina pohvalio je zbog toga Staru damu i rekao da treba biti primjer drugim klubovima.

"Pogledajte šta je uradio Juventus. To je sjajan primjer. Ugledajte se na njih. Zahvaljujem se njima, stavili su svoje interese na drugo mjesto. Solidarnost je najvažnija stvar i posljedice mogu biti velike ukoliko se nogomet ne nastavi", rekao je Gavina.

Ranije je Daglas Costa kazao da je razgovarao sa kapitenom Chiellinijem, te da zna kada bi se trebali vratiti na treninzima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Čekamo da situacija postane bolja u Italiji. Mi bismo se trebali vratiti 3. aprila, ali razgovarao sam s kapitenom Chiellinijem i on mi je rekao da ćemo se na treninge vratiti 15. ili 20. aprila ako sve do tada bude išlo OK."

"Ovo je vrlo zbunjujuće. Trenutno sam kući s porodicom. Lijepo je biti u prilici provoditi neko vrijeme s porodicom. I samo s njima, jer ne smijete da se krećete nigdje drugo", poručio je Costa.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi