Svi su završili u nevjerici nakon Sterlingovog promašaja, ali niko kao Carragher

Zvijezda Cityja se obrukala

Svi su završili u nevjerici nakon Sterlingovog promašaja, ali niko kao Carragher

Admin Čaušević

Manchester City se od ovogodišnje Lige prvaka oprostio u četvrtfinalu nakon poraza od Lyona s 1:3.

Pri rezultatu 1:2 za francuski tim Raheem Sterling je imao kolosalnu šansu da izjednači, ali engleski ofanzivac sa nekoliko metara nije uspio pogoditi praznu mrežu.

Umjesto u gol Sterling loptu poslao preko prečke te tako ostvario sve u nevjerici. Kako malobrojne prisutne na stadionu Jose Alvalade, tako i sve one koji su putem tv ekrana posmatrali susret.

Sterlingov promašaj šokirao je i Jamieja Carraghera, legendarnog fudbalera Liverpoola koji je sada angažovan kao stručni komentator.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaista teško je pronaći prave riječi za izraz lica nekada odličnog defanzivca. Isto se može reći i za Micaha Richardsa koji je u jednom trenutku počeo da slavi, da bi ubrzo "zanijemio".

[twitter]https://twitter.com/BallTekkers/status/1294749884420169728[/twitter]

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi