14

Komentari (14)

Mele
Klose, Podolski, Øzil.Goundogan , Khedira, Asamoa, sve prave svabe, i jos 4 ili 5 turaka i drugih i repki..
MaDaj
Generalno govoreci NIKAKAV presedan, Francuski tim je 20 puta gori od ovoga, Pgoba - guinea, Tolisso - Togo, Ferland Mendy - Senegal, Samuel Umtiti - Kamerun, Fekir - Alzir, Kimpembe - Kongo ili Haiti, Nzonzi - Kongo, Matuidi - Angola ili Kongo, Mandanda - Kongo, Kante - Mali, Lloris - Spanija, Upamecano - Guinea, Wissam Ben Yedder - Tunis, Mbappe - Kamerun ili Alzir, Giroud - Italija, Aouar - Alzir, Griezmann - Njemacka, Camavinga - Angola, Kurt Zouma - Centralno Africka Republika, Hernandez - Spanija, Maignan - Haiti, dakle ovo je samo lista trenutnih igraca, nisam ni uzeo u obzir igrace tipa - Rami, Sidibe, lemar itd... Sve u svemu, austrija i svicarska nemogu posoliti Francuzima... sa razlogom su ljudi govorili da je Afrika pobijedila svijetsko hahahaha
MaDaj
Hajde sad jedan clanak na racun mog ulozenog rada i truda molim hahahah sve sam vam informacije dostavio, samo copy paste :)
MaDaj
@HarisADP Sine, Kao prvo Greizmann je njemacko prezime, dakle njegovi korijeni sa oceve strane poticu iz Munstera. Mamina strana je iz Paços de Ferreira, Porto, Portugal. Obe strane porodice su bili putujuci proizvodzaci kosara. nastanili su se u Ain-u pocetkom 1900'tih. Fakat Francuske novine su imali clanke o korijenima, Payeta, Giroud-a i Griezmann-a nije tesko to proguglati prije nego sto lupis neku glupost :) A to dali sam ja retardiran ili ne manje vise nije bitno u ovoj diskusiji :)
HarisADP
Pa ne zivim ja ko ti u francuskoj pa da to sve znam. Druga stvar ko se imalo razumije unjezike zna da je njemacko prezime, medjutim lik ima orsvu onu francusku facu. Eh to me iznenadilo da mu mati nije francuskinja. I prestsni da prijavljujes ljude pizda ti materina retardirana :D
HarisADP
Al evo vidis da si retardiran. Sto si pisao ziru i loris? Znaci u pravu sam.
HarisADP
Hernandezi su odrasli u marseju mati im francuskinja i osjecaju se ko francuzi. To sam gledo na tv kad kaze teo.
MaDaj
"Lloris was born on 26 December 1986 in the Mediterranean city of Nice to an upper-class family. His mother was a lawyer and his father is a Monte Carlo-based banker of Spanish (Catalan) descent." ili ti Lloris je rođen 26. Decembra 1986. u mediteranskom gradu Nici u obitelji više klase. Njegova majka bila je odvjetnica, a otac bankaru Monte Carlu španjolskog (katalonskog) porijekla...... Dovidjenja :) a to za prijavu, pa buraz ako neznas da se ponasas i razgovaras kao normalna osoba onda ces biti prijavljen i to je to :) Svi mi znamo da je psovka cist dokaz vise inteligencije :)
MaDaj
Hernandez je rodjen u francuskoj, Odrastao u Spaniji i mogu ti pokazati video snimak (Sport sport neda link) na kojem on MOLI trenera Spanije da ga pozove u tim. "Spain has given me everything and if he calls me I go. If I can get naturalized, I would be delighted. I consider myself to be Spanish. I speak better Spanish than French. With that, I said everything. " ili ti ""Španjolska mi je dala sve i ako me nazove, idem. Ako se uspijem naturalizirati, bio bih oduševljen. Smatram se Španjolcem. Govorim bolje španjolski nego francuski. S tim sam sve rekao."" Vozdra :) ... poenta mog originalnog komentara nije bila ovi igraci su htjeli ili nisu htjeli igrati za ove druge nacije... nego bas kao i u tekstu ovog clanka, jednostavno sam naveo da svi ovi igraci drugim izborom mogli su nastupati negdje drugo, bas kao sto su i svi ovi Svicarci mogli igrati za druge nacije.
MaDaj
Zavrsit cu ovaj "razgovor" sa sledecim, Ako nekoga prijavljujes, za to moras imati razlog, recimo ja sam prijavio tvoje komentare na kojima mi kazes da sam retardiran. ili pak rijeci tima "P ti materina" itd. Vidis, to se zove prijava sa razlogom, jer gle cuda takve izjave su u sustini "Vrijedjanje" koje je zabranjeno od strane ovog portala. Tvoje komentare na kojima iznosis svoje licno misljenje nisam ni pomislio prijaviti jer za to nema ni razloga niti potrebe. Sve najbolje :)
HarisADP
Ja sam nedvano sve ovo gledao njega kad prica samo obrnuto. Odrastao sam u francuskoj, mati mi je francuskinja, otac iz mjesovitog brska osjecam se francuzem Mozda ti govoris o onom iz bajerna
HarisADP
Pa normalno da cu te vrijedjati jer si glup. Poenta clanka je da se pokaze kako stranci KOJI NEMAJU U SEBI 1 POSTO SVICARSTVA igraju za svicu i ti onda napises komemtar i navedes mi 2 francuza samo jer nisu rodjeni u francuskoj ili bracu hernadez koji su polufrancuzi. Znaci iq ti nije velik. Hajd opet sad prijavi, zadovolji se jado :D
DadiG
Mogli bi i mi Fanimu dati pasoš
MaDaj
Jesi ti normalan? nismo mi Hrvati pa da dajemo dobrim igracima nas pasos hahahha .... Salu na stranu, Svicarska je jako humanitarna zemlja i samim tim ima velik broj igraca koji su dijeca imigranata, nista tu nema cudno :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.