"Svjesni smo da to znači  ponor našeg kolektiva"
Poslao poruku Upravi kluba koja je podnijela ostavku

Pomalo nevjerovatna situacija u prvoligašu iz Dervente

"Svjesni smo da to znači ponor našeg kolektiva"

S. Mlaćo

Iako su se fudbaleri Tekstilca već oglasili saopštenjem, te istakli da žele sastanak i da daju podršku Upravi u ostavci, još jedan od njih se pojedinačno oglasio, dijete ovog kluba i kondicioni trener ekipe Dušan Marić.

Iz Uprave su istakli da će sjesti sa nogometašima, iako je njihova odluka konačna.

"Svi dobro znamo da niko ne bi mogao da zamijeni već sada 'bivšu' Upravu i borićemo se svim snagama da je vratimo. Ako ne uspijemo, svjesni smo da će ovo biti ponor našeg kolektiva, ali vjerujem da ćemo uspjeti. Vjerovatno mnoge i raduju sva ova dešavanja i bili bi najsrećniji da se klub vrati na stare grane“, kaže Marić za službenu stranicu.

Ističe da sve ovo što se izdešavalo u ovoj polusezoni, valjda se moralo jednom desiti.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Bez pojačanja, kartoni, povrede tokom čitave godine i još mnogi drugih stvari pokušali smo dati sve od sebe, ali morali smo još više. Danas nam treba vaša podrška više nego ikada, kako nama igračima, ljudima iz Uprave, ljudima koji su iskreno uz ovaj klub. Moramo izaći iz svega ovoga zajedno jaki i u budućnosti ćemo biti još jači“, naglašava Marić, koji je tako poslao i poruku i navijačima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi