Szczesny: Nadam se da ću ostati u Romi

Poljak ne želi da se vraća u Arsenal

Szczesny: Nadam se da ću ostati u Romi

Endin Čaušević

Golman Rome Wojciceh Szczesny izjavio je da ima želju da i naredne sezone ostane na Olimpicu.

Poljski golman pred početak ove sezone stigao je u Romu na posudbu iz Arsenala, a danas je izjavio da ima želju da rimska ekipa na kraju ove sezone otkupi njegov ugovor od londonskog kluba.

"Hoću li ostati u Romi? Za mene je to uvijek prva opcija. Ali, ne pitam se ja već Roma. Nadam se da ću ostati ovdje još dugo, jer sam zaista sretan u ovom klubu", rekao je Szczesny.

On je dodao da je oduševljen atmosferom u ekipi, te da ima veliko povjerenje od svojih igrača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Saigrači, trener i navijači su odlični. Svaka nova utakmica je novo iskustvo za mene. Dosta ljudi mi je pomoglo kad sam stigao u Rim i zahvalan sam im vječno zbog toga", dodao je golman Rome.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi