Szczesny u Juventusu do 2024. godine?
EPA

Bianconeri ga žele zadržati

Szczesny u Juventusu do 2024. godine?

Wojciech Szczesny pregovora sa Juventusom oko novog ugovora, javljaju italijanski mediji.

Partijama u torinskom klubu Szczesny se prometnuo u jednog od najboljih golmana današnjice, a kada je tako, onda i ne čudi što ga Bianconeri žele imati na golu i u budućnosti.

Svjesni činjenice da Szczesnyja žele brojni velikani, u Juventusu su odlučili reagovati i ponuditi 29-godišnjem Poljaku produženje saradnje na još tri godine, odnosno do ljeta 2024.

Tako barem izvještava ugledni "Gazzetta dello Sport", navodeći da bi Szczesny potpisom novog ugovora postao jedan od najplaćenijih igrača u redovima Juventusa, ali tačne cifre ne navodi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Szczesny je u Juventus došao 2017. godine kao nasljednik Gianluigija Buffona, a kroz svoju karijeru ranije je branio za Arsenal, Romu i Bretford.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi