"Tada sam na meču bio bolji i od Messija, samo sam ga pogledao i hladno prošao pored njega"

Ireland se prisjetio utakmice protiv Barcelone

"Tada sam na meču bio bolji i od Messija, samo sam ga pogledao i hladno prošao pored njega"

E. Čaušević

Irski fudbaler Stephen Ireland završio je svoju karijeru prije skoro dvije godine zbog teške povrede.

Ireland je na ljeto 2018. godine pred posljednje kolo Premiershipa doživio težak lom noge zbog čega je više od pola godine bio van terena. Tog ljeta je iz Stokea otišao u Bolton, ali samo nekoliko mjeseci nakon toga je završio karijeru.

Ovaj 33-godišnjak najbolje dane svoje karijere proveo je u Manchester Cityju i Aston Villi, te je nastupao svojevremeno u dresu reprezentacije Irske.

Ireland je prije nekoliko dana dao intervju za The Athletic, te je pričao o dosta zanimljivim temama. Dotakao se i meča kada je igrao protiv Lionela Messija, te je sve iznenadio izjavom da je on tada bio najbolji igrač na terenu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Igrali smo protiv Barcelone i ja sam bio najbolji igrač na terenu i to daleko najbolji. Messi je igrao tu utakmicu, da ne bude zabune. Četiri ili pet puta sam presjekao loptu jer sam ga pročitao gdje će dodati. Onda sam ga samo pogledao i nasmijao se, te hladno prošao pored njega", rekao je Ireland.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi