Tadić: Nije bilo razloga da idem u Barcelonu...

Sjajni fudbaler Ajaxa o interesu katalonskog velikana

Tadić: Nije bilo razloga da idem u Barcelonu...

Dušan Tadić igra fenomenalno od dolaska u Ajax. Bio je reprezentativac Srbije ključni dio ekipe koja je prošle sezone došla do polufinala Lige prvaka.

I zaista statistika 31-godišnjeg ofanzivnog veznjaka od dolaska u Ajax na ljeto 2018. godine je i više nego impresivna. Odigrao je 92 utakmice u dresu Kopljanika, postigao 52 gola i upisao 45 asistencija.

Zbog toga ne čudi da se ove zime Tadić povezivao sa Barcelonom, koja je "očajnički" tragala za ofanzivnim pojačanjem.

Ipak, na kraju od Tadićevog transfera u Barcelonu nije bilo ništa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

O interesu Barcelone, ali i svojoj odanosti Ajaxu, Tadić je govorio za holandski De Telegraaf.

"Nisam bio iznenađen što me Barcelona željela angažovati na šest mjeseci jer i ja vjerujem u sebe i imao sam sjajnu sezonu. Ali kao što sam već rekao stotinu puta, Ajax je moj klub i nema razloga da ga napuštam zbog Barcelone. Ovdje imam sve što želim, a i pod ugovorom sam do 2026. godine", izjavio je Tadić.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kiklop
Nien tebe ni zvala Barca, sumadinac
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti