Talentovani fudbaler želi ostati u PSG-u, menadžeri mu "pune glavu" drugim idejama

Svi hoće da zarade...

Talentovani fudbaler želi ostati u PSG-u, menadžeri mu "pune glavu" drugim idejama

Tanguy Kouassi će tek za nekoliko dana napuniti 18 godina. Međutim, ovaj talentovani defanzivac je još od ljetos član prvog tima PSG-a.

Prema tvrdnjama francuskog L'Equipea, PSG želi zadržati mladog defanzivca i "nagovoriti" ga da potpiše svoj prvi profesionalni ugovor sa klubom.

Njegovi menadžeri pak imaju druge želje, finansijsku dobit za sebe.

Sam Tanguy Kouassi želi potpisati profesionalni ugovor sa PSG-om i ostati u svom klubu, ali mu menadžeri "pune glavu" drugim idejama.

Navodno oni nisu ostali imuni na ponude Milana i Leipziga koji obećavaju veliku finansijsku dobit i za Kouassijeve predstavnike.

Ako je vjerovati L'Equipeu pomenute dva kluba nude i proviziju za menadžere u slučaju realizacije transfera u iznosu od pet miliona eura.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mladi defanzivac, koji može igrati i u veznom redu, će, u slučaju da ne potpiše novi ugovor sa PSG-om, od 30. juna biti slobodan igrač...

Kouassi je u sezoni 2019/2020 upisao 13 nastupa za prvi tim PSG-a. Uspio je postići i tri gola i upisati jednu asistenciju.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi