MLS više nije amaterska liga: Igrač NY Cityja izveo najbolje primanje lopte u historiji

Video hit na Twitteru

MLS više nije amaterska liga: Igrač NY Cityja izveo najbolje primanje lopte u historiji

Endin Čaušević

Mladi fudbaler New York Cityja, Talles Magno, našao se u centru pažnje fudbalske javnosti.

Ovaj 20-godišnjak stigao je u New York City prije godinu dana iz Vasco da Game i važi za jednog od najvećih potencijala američkog kluba.

Brazilac je ponikao u Vascu i oduševio je igrama u ovom timu, a prošle godine brazilski klub ga je uspio prodati za skoro osam miliona eura.

O kakvom talentu se radi Magno je pokazao na meču protiv Inter Miamija koji se igrao za vikend na Yankee stadionu.

NY City je slavio sa 2:0, a utakmicu je obilježio nevjerovatan potez Brazilca. Magno je jednu loptu primio na nevjerovatan način i taj potez postao je hit na društvenim mrežama.

Mnogi su poručili da je to možda i najbolji prijem lopte jednog igrača koje smo ikad vidjeli u fudbalu. Da li je to baš tako procijenite nakon što pogledate video ispod.

[twitter]https://twitter.com/MLS_FRA/status/1551249732705701890[/twitter]

Top Komentari

Celtic
Ako je MLS Amaterska liga šta je onda ova naša liga hahaha
3 0
BaboBih
Bravo Čauš magare, hajde sad upali youtube i vidi jednog fudbalera pod imenom Zinedin Zidane pa vidi sta je primanje lopte
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti