4

Komentari (4)

denimen9
Buskec je ovim potezom zaslužio 5 sljedećih produženja ugovora, zato mu se i nudi novi ovih dana, u Barceloni cijene simuliranje.
marcelo
Nadam se da ce jednog dana uvesti VAR za simuliranja , i poceti djeliti zute kartone . Jer je predaleko otislo sa simuliranjima. Prije su se simuliranja penala kaznjavala sa zutim, danas samo VAR poništi penal, nidje veze
King_Kenny
@marcelo ...problem kod VAR je to sto tamo isto sjedi sudija koji donosi odluke i moze da manipulise time i radi kako hoce,najbolji primjer je Engleska Premier Liga...tamo je cirkus sa VAR...jedino za sta je dobar je to da vise ne mozes zabijati golove iz offsidea,mada u EPL ni to nije sigurno...najbolje se to implementiralo u Seriji A...
marcelo
sta ce manipuslisati ,pa nije drzava BiH, nego Italija , Nemacka, Engleska , Spanije, svjetsko i evropsko prvenstvo. Tu se zna ko kako radi posao, i ima posljedica, pogotovo kad se jasno vidi simuliranje tipa ovog u tekstu, ili kad Sterling pada, pa treba mu direktno crveni dati. Meni to simuliranje nikako ne ide uz fudbal, a uzelo je maha zadnjih 10 godina. VAR je dosta pomogao u nepravdi, kad se velikanima dosudjivali panali i golovi rukama, lopta presla crtu, a mislim da bi ga valjalo ukljuciti u simuliranje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.