Džeku nije lako zamijeniti u Romi, a Abraham je to sinoć dobio dokaz za to

Navijači nisu zadovoljni njegovim igrama

Džeku nije lako zamijeniti u Romi, a Abraham je to sinoć dobio dokaz za to

E. Čaušević

Roma je sinoć poražena u derbiju 11. kola Serije A na svom terenu od Milana sa 2:1.

Na Olimpicu smo gledali sinoć veoma dobru utakmicu, a na kraju je Milan na krilima sjajnog Zlatana Ibrahimovića uspio da dođe do nova tri boda.

Roma ponovo nije odigrala baš najbolju partiju, a čini se da navijači rimskog kluba lagano gube strpljenje zbog toga. Pojedini igrači su se našli na meti kritika, a to se ponajviše odnosi na napadača Tammyja Abrahama.

Abraham je u Romu stigao početkom ove sezone iz Chelseaja kao zamjena za Edina Džeku koji je nakon šest godina napustio Olimpico i karijeru je nastavio u Interu.

Engleski napadač je odlično otvorio svoju sezonu u Romi i postigao je nekoliko golova, ali u posljednje vrijeme ne igra ni približno onako kao što navijači očekuju.

Abraham je sinoć dobio najlošiju ocjenu od svih igrača na terenu i čak su ga navijači Rome izviždali kada je izlazio iz igre čime su mu najbolje pokazali šta misle o njegovoj trenutnoj formi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je od dolaska u Romu odigrao 15 mečeva u svim takmičenjima i postigao je tek četiri gola, te je jasno da u Rimu mnogo više očekuju od njega.

Treba dodati da je Roma ovog 24-godišnjeg napadača platila čak 40 miliona eura, dok je Džeko besplatno otišao u Inter gdje igra u nevjerovatnoj formi.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Generalno gledajuci najgori su navijaci na svijetu.. bio sam član par njihovih foruma, ljudi su očekivali da dzeko kojeg su platili 10 milliona bude bolji od Ronalda i messia skupa…
5 0
user1630874071
Tek vidis sat imas kad izgubis..momku treba vremena al ni blizu dzeke..dijjaman je pored golova dosta radio za ekipu...
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi