7

Komentari (7)

Tz_Niko75
Dzaba im i Benzema kad su ostali kante. Jedino Pelegeinni sto valja a ostalo nista. Nema ekipe ni tima. Nije Abraham kriv kad ga Miki ne podrzava a ni Zaniollo.
user1630874071
Tek vidis sat imas kad izgubis..momku treba vremena al ni blizu dzeke..dijjaman je pored golova dosta radio za ekipu...
Malmi_Suomi
Edina Džeku ovaj " crni Abraham" ( ne mislim na boju kože nisam rasista) ma nema šanse da ga zamjeni. Kada ga Inter uzeo u 35 i Juve bio " zagrijan" pored kloca Morate , pa onda očito da je naš BH DIJAMANT kompletan igrač.
tbra
Joj naslova haha
Klicko
Pa ko uspije u ovoj mrtvoj ekipi taj moze svugdje da uspije
MaDaj
Generalno gledajuci najgori su navijaci na svijetu.. bio sam član par njihovih foruma, ljudi su očekivali da dzeko kojeg su platili 10 milliona bude bolji od Ronalda i messia skupa…
Jasminn
@madaj kad te cccccc cuje da si spomenuo Messija....tesko ti se
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.