Tatar: Igramo sve bolje, u Orašje po povoljan rezultat

Tatar: Igramo sve bolje, u Orašje po povoljan rezultat

M. Maksimović

Prvu pobjedu sezone u Prvoj ligi Federacije BiH Velež će sutra potražiti na gostovanju u Orašju. Rođeni su tokom dosadašnjih šest kola uspjeli tek tri puta remizirati, uz tri poraza što je bilans koji nije obradovao navijače. Zbog toga se na predstojećoj utakmici trijumf nameće kao imperativ.

“Teško gostovanje je pred nama. Uvjereni smo da možemo ostvariti povoljan rezultat i tako vratiti poljuljano samopouzdanje. Igramo sve bolje, podigli smo formu na veći nivo, a svjedok tome je i igra u prošlom kolu u kojemu smo se vratili i ovojili bod u praktično izgubljenoj utakmici. Na kraju smo s malo sreće mogli i pobijediti”, rekao je Kerim Tatar koji je u prošlom kolu svojim ulaskom donio život u Veležovoj igri.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Avdo Kalajdžić na sutrašnjoj utakmici ne može računati na povrijeđene Riada Demića, Amara Alikadića, Selvera Količića i Antu Petrovića.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi