Skandinavska noćna mora Zmajeva: "Sve je ovo iritirajuće..."

Opet je bio nerješiva enigma

Skandinavska noćna mora Zmajeva: "Sve je ovo iritirajuće..."

A. Čaušević

Fudblaska reprezentacija BiH u Skandinaviji ima svoju noćnu moru u liku Teemu Pukkija. 

Pukki je opet bio neriješiva enigma za odbranu Zmajeva. ZAbio je dva gola za Finsku u remiju 2:2.

"Ostalo je malo žala jer smo imali vodstvo i iritirajuće je što nismo osvojili tri boda. Zadovoljan sam igrom, ali to nije bio dovoljno jer smo remizirali", rekao je Pukki.

Kada je u pitanju sama utakmica kazao je da su bh. reprezentativci bili ti koji su imali inicijativu dobrim dijelom meča.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Bilo je dobrih i loših epizoda tokom utakmice. Bod može biti dosta, ali utakmica treba da se igra da se osvoje tri boda. Bili smo iza i oni su imali inicijativu.

"Morate osvajati bodove iz domaćih utakmica, a ni na koji način ne smijete izgubiti. Ovo je dobar početak", rekao je Pukki.

Top Komentari

TTV.KenyTB
nije on nerijesiva enigma vec smo mi hadalji nesposobni
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi