Tek došao, a već želi da napusti klub: "Napravio sam grešku i želim da se vratim"

Fabri želi nazad u Bešiktaš

Tek došao, a već želi da napusti klub: "Napravio sam grešku i želim da se vratim"

E. Čaušević
Teme:

Fudbaleri Fulhama jučer su doživjeli poraz na gostovanju kod Cardiffa sa 4:2 i tako ostali na dnu tabele engleskog Premiershipa.

Povratnik u društvo najboljih muku muči na početku sezone, a veliki problem Fulhamu predstavlja očajna odbrana. Na devet utakmica ovaj tim je primio nevjerovatnih 25 golova po čemu je ubjedljivo najgori od svih ekipa u Premiershipu.

Fulham je ljetos doveo mnoga pojačanja u svoje redove, no jasno je da se većina njih još nije uklopila u igru ovog tima. Jedno od pojačanja bio je i golman Fabri koji je stigao iz Bešiktaša, ali je nastupio u samo dva meča za Fulham.

Prema pisanju engleskih medija Fabri je iskazao veliko nezadovoljstvo svojom minutažom i poručio je Slaviši Jokanoviću da želi već u januaru da se vrati u Bešiktaš. Navodno, njegov prijatelj je potvrdio da je Fabri nesretan u Engleskoj, te da se što prije želi vratiti u Tursku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Želim da se vratim. Napravio sam ogromnu grešku što sam otišao iz Bešiktaša", navodno je Fabri rekao svom prijatelju.

Top Komentari

gumenakita
Sta reci,bolji je kebab u turskoj.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi