Bijesni Ten Hag: To je čisti crveni, pitam ga zašto i ne vjerujem šta mi govori

Govorio o situaciji kada je oboren Rashford

Bijesni Ten Hag: To je čisti crveni, pitam ga zašto i ne vjerujem šta mi govori

Esmer Oštraković

Manchester United je večras odigrao neriješeno na gostovanju kod Barcelone u utakmicu koju su, barem prema prikazanom na terenu, vrlo lako mogli dobiti.

Iako su u prvom poluvremenu propustili veliki broj prilika, igrači Manchester Uniteda vjerovali su da mogu postići gol u drugom dijelu susreta.

Loše su ušli u drugo poluvrijeme, te su primili gol u 50. minuti, ali to ih nije zaustavilo, već su samo tri minute kasnije stigli do poravnanja.

Uspjeli su i preokrenuti rezultat, ali su do kraja utakmice primili gol, te je utakmica zvršila bez pobjednika, a konačan rezultat bio je 2:2.

Jedna od ključnih situacija desila se u drugom poluvremenu kada je Rashford krenuo sam prema golu domaće ekipe.

Kounde je uspio da ga stigne, te ga je oborio, a svi na terenu su tražili prekršaj, međutim glavni arbitar se nije oglasio.

Oglasi

Nakon utakmice bijesan na suđenje bio je trener Manchester Uniteda, Ten Hag.

"Suđenje je imalo veliki uticaj na ovoj utakmici. To je bio crveni karton zbog faula na Rashfordu, išao je sam na golmana", rekao je Ten Hag.

Nije se tu zaustavio trener Manchester Uniteda.

"Bio je to tako očit prekršaj. Možete da pričate da li je bilo unutar ili van kaznenog prostora, ali to je crveni karton", kaže Ten Hag.

Priznao je i šta je rekao sudiji.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Pitao sam ga zašto, a on mi je rekao da to nije faul. Ne mogu da vjerujem šta mi je rekao. VAR je gledao situaciju i to nije urađeno kako treba. Možda su jednostavno slabi i nisu se mogli nositi sa pritiskom", završio je Ten Hag.

Odluka o timu koji će proći u narednu fazu takmičenja pasti će u revanš susretu koji se igra u Engleskoj.

Top Komentari

rl9_barca
Realno faul nije bio ,rashford je na tipicni engleski nacin poceo padati prije nego ga kunde i dirnuo
2 4
Robijasi_It
al su zato jeb ali im kameru na tipični engleski način padavicari dobro došli u pakao teatra snovi da vam ocitamo fudbalsku lekciju.a pare Manchesteru nikad nisu bile problem.nego to je samo dokaz koliki je klub da se za njega bore najbogati ljudi današnjice dobro došli Arapi da dušmani pocrkali radi budžeta koji donosite
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi