17

Komentari (17)

Bemtemootava
Cisti faul...spoticanje...a ovi sto spominju nogometno znanje svoje su kalili na bosanskim turnirima na planinama...tek u planine cobani...
ubnt2
Nek si to zapamtio, a nisi vidio čist penal i ruku FREDA, ili Bissakin start na Albu...
NKZ1922
Jos kad skontas da su Xavi i igraci Čmarcelone vise trcali oko sudije, nego oko lopte.... Mozda su mogli napraviti i nesto vise od 2:2 protiv osakaćene ekipe Manchestera
PapaK
Jos kad skontas da su igraci Cmarcelone sakupljali novac za humanitarnu pomoc Sarajevu 1992 i 1993, da je Barcelona administrativno "prisvojila" Sarajevo kako bi pomogla Seheru, tek onda shvatis kolike i kakve gnjide zive na ovom prostoru. Jbo vam Real Madrid sve po spisku.
PapaK
Pa upravo je FC Barcelona bila ukljucena u humanitarnu akciju. Nejse, prijatelje ne zaboravljam, nikada. Brazil, Italija, Bono, Pavarotti, John Malkovich, itd.
Robijasi_It
al su zato jeb ali im kameru na tipični engleski način padavicari dobro došli u pakao teatra snovi da vam ocitamo fudbalsku lekciju.a pare Manchesteru nikad nisu bile problem.nego to je samo dokaz koliki je klub da se za njega bore najbogati ljudi današnjice dobro došli Arapi da dušmani pocrkali radi budžeta koji donosite
Fejker
Alo momak dok je AIG davao kes i igrali su, nestalo para nestalo i rezultata i lik poput tebe kaze da im pare nikad nisu bile problem ?? Pa dok su imali para placali su i vracarske usluge molim te lijepo ????????
PapaK
Robijas, koliko se razumijete u fudbal, vidi se po Celiku :))) Kantonalna liga majka.
Fejker
Strpi se malo, sad ce arapske pare ?A nije penal na pocetku utakmice kad varane hrvacki sa obje ruke drzi lewandowskog ???
Robijasi_It
ma jasta je nego nebrini Ten Hag uspjeli ste ih natjerat da sami sebi daju gol da se vi ne znojite
rl9_barca
Realno faul nije bio ,rashford je na tipicni engleski nacin poceo padati prije nego ga kunde i dirnuo
Robijasi_It
ahahahhaahahhahahahhahahha
ubnt2
HAHAHAHHAHAAHAHHAHAHAHAHA nije vidjelo faula..Klizi 2 metra ko da ga je auto udarilo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti