Ten Hag govorio o Promesu: Vjerujem mu

Sasvim iskreno

Ten Hag govorio o Promesu: Vjerujem mu

Esmer Oštraković

Trener Ajaxa, Erik ten Hag, okrio je da je obavio razgovor sa Quincyjem Promesom, te da vjeruje da je njegov igrač nevin za sve o čemu se govori.

Ipak, otkrio je šta će se deogoditi i u slučaju da ga je Promes lagao o svemu.

"Vjerujem u povjerenje. Rekao mi je lično šta se dogodilo i ja mu vjerujem. Ako bude kriv, to je već hipotetski, ali ako mi je lagao onda će naš odnos biti drugačiji", rekao je Ten Hag, te je dodao:

"U tom slučaju ću znati da je lagano i onda je naš odnos i povjerenje među nama narušeno. Ako vas zanima da li će on tada imati problem, odgovor je jednostavan, hoće", završio je Ten Hag.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Ostaje da vidimo šta će na kraju biti, da li će napadač Ajaxa biti kriv za sve što se tereti ili neće.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti