Tenzije među igračima Juventusa: Trojica odbila pozdraviti navijače

Poslije pobjede nad Parmom

Tenzije među igračima Juventusa: Trojica odbila pozdraviti navijače

A. Čaušević

Juventus je nastavio niz pobjeda u Seriji A. U 20. kolu u Torinu je pobijeđena Parma sa 2:1. 

Sjajan meč odigrao je Cristiano Ronaldo koji je zabio oba gola te seriju utakmica na kojim je postizao gol produžio na broj sedam.

Ipak, poslije posljednjeg sudijskog zvižduka u redovima Stare dame nije sve bilo tako idilično jer su trojica igrača odbila da se pozdrave s navijačima.

Odmah poslije posljednjeg sudijskog zvižduka Gonzalo Higuain, Juan Cuadrado i Miralem Pjanić su se zaputili ka svlačionici Allianz stadiuma.

Cristiano Ronaldo, Blaise Matuidi, Leonardo Bonucci i Wojciech Szczęsny su ih nekoliko puta pozvali da se vrate, ali su se oni oglušili te nastavili put ka svlačionici.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kako to obično biva odmah su se počele pojavljivati određene teorije zbog ovog poteza, a neki sumnjaju da je Higuin zamjerio Ronaldu na sebičnosti u finišu utakmice zbog čega je odmah otišao u svlačionicu.

Inače, na domaćim utakmicama Juventusa zbog sukoba Curve sud i rukovodstva već duže vremena vrata pozorišna atmosfera i uopšte nema organizovanog navijanja kao ranije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Binconero
Vec duze vremena ,,vrata''pozorisna atmosfera..idi se kaznii!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi